Bowling Den Helder
 
 

WELKOM BIJ BOWLING DEN HELDER 
Senioren Bowlen
Al meerder jaren hebben we elke maandag om 10.00 uur een enthousiaste groep senioren in huis, die onder het genot van een kopje koffie en gebak de strijd met elkaar aangaan. Je speelt 2 rondes samen.


Bowlen is een actieve sport en een leuke manier om in beweging te blijven, andere mensen te leren kennen en gezellig bij te kletsen.


Je kunt meedoen wanneer je wilt, er zijn geen verplichtingen.
We hebben ballen en bowlingschoenen in alle gewichten en maten, dus je hebt zelf niets nodig.

De prijs is € 8,50 per persoon, inclusief een kopje koffie en gebak.

 Bowling Den Helder heeft 12 professionele bowlingbanen met automatische scoreverwerking. Op vele banen kunnen de hekjes per persoon omhoog en omlaag zodat kinderen altijd hoge scores kunnen gooien. Ook zijn er speciale glijbanen aanwezig waar de bal vanaf kan gerold worden voor de kinderen, zodat zelfs de jongste kinderen al kunnen bowlen!


Bowlingbanen
Wij beschikken over 12 bowlingbanen. 

Per bowlingbaan kunnen er maximaal 8 personen spelen.

Prijzen:
Maandag t/m donderdag € 25,00 per uur per baan.
Vrijdag t/m zondag € 29,00 per uur per baan.

Bowlingclub De Windwijzer


Wij hebben het genoegen om de bowlingclub De Windwijzer om de 14 dagen te mogen ontvangen. Het is een bowlingclub met mannelijke leden, hun club bestaat in 2024 50 jaar. Van oorsprong waren ze een kegelclub, maar door verloop van leden hebben we besloten om een bowlingclub te worden. Vanaf 2010 bowlen ze bij ons in Bowlingcentrum Hotel Den Helder.


De heren zijn een gezelligheidsclub en vinden het leuk om te bowlen als hobby. Maar dat neemt niet weg dat er onderling ook een vorm van competitie is. Ze hebben nu 10 leden, ze bowlen 1 x per 14 dagen op dinsdag van september t/m mei en aan het einde van het seizoen wordt eer altijd een gezellige afsluitingsavond georganiseerd waarbij er prijzen worden uitgereikt voor het hoogste aantal punten, de meeste strikes en spares.


Ben u op zoek naar een leuke bowlingclub dan bent u bij deze heren aan een goed adres. Lijkt het u wat, kom dan vrijblijvend bij ze 2 keer meespelen en daarna kunt u besluiten om lid te worden of niet. 


Voor meer informatie of aanmeldingen dan verwijzen wij u naar de heer D. Minneboo tel. 0223-612189 of mail naar th.minneboo@quicknet.nl

Bowlingclub De Windwijzer 
 
E-mailen
Bellen
Map