Bowling Den Helder
 
 

Woody's Golf

Een 18 holes glow in the dark overdekte midgetgolf parcours, wat bestaat uit diverse thema’s, die allemaal terug te vinden zijn in de afzonderlijke banen en in de muurschilderingen.


Dit concept valt op door de combinatie van black-light (zoals bij ons al bekend van het disco-bowlen) in combinatie met de met fluorescerende verf gespoten muurschilderingen en banen, waardoor de ballen, de banen en het decor licht geven.
Deze combinatie, met toepasselijke muziek, geeft een heel aparte, spectaculaire ervaring. Trek bij voorkeur witte kleding aan voor een leuk effect van the blacklights!


Het geheel is natuurlijk zeer geschikt voor een gezellig familie-uitje of een kinderfeest, zoals we die ook al regelmatig in onze bowling hebben.
U kunt voor en/of na uw rondje WOODY’S GOLF® genieten van een hapje en/of een drankje bij de bar of in de lobby.
Vanzelfsprekend is deze manier van golf spelen ook uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest. U kunt natuurlijk gewoon even een rondje WOODY’S GOLF® spelen, maar ook een arrangement reserveren i.c.m. buffet, gourmet of BBQ, of een arrangement met een combinatie van WOODY’S GOLF®, bowlen en eten. Kijk onder Arrangementen voor meer informatie of neem contact op met ons.Entree:  per persoon  € 6,75 per speelronde
Openingstijden: Dagelijks van 14.00 – 21.00 uur
Laatste afslag om 20.00 uur

Kinderen onder 13 jaar hebben alleen toegang tot WOODY’S GOLF®,
als er minimaal één volwassene begeleider meespeelt.


 

 
 
E-mailen
Bellen
Map